Vi kan ikke registrere dit cashback når du har adblocker slået til.

Hvad er PengeSparet?

Sådan virker PengeSparet

Ofte Stillede Spørgsmål

Kommer jeg til at betale mere hos butikken, fordi jeg har benyttet PengeSparet?
Nej. Du skal starte dit indkøb på PengeSparet og klikke igennem PengeSparet linket til butikken, men derfra er du på butikkens website og køber ind som normalt. Du vil ikke komme til at betale mere og garanti på produkter gælder som normalt hos butikken. Den eneste forskel er at du startede dit indkøb ved at klikke igennem linket på PengeSparet.

Vil jeg se en rabat på butikkens betalingsside?
Nej. PengeSparet sporer din handel, og rapporterer cashback'en ind på din PengeSparet konto (klik på Kontoaktiviteter). Dette tager normalt en dag eller to for at dukke op. Læs mere om sporing

Hvad er den skjulte hensigt?
Ingen. Vi har lavet PengeSparet, fordi vi selv gerne vil spare nogle penge, og kan vi lave nogle få kroner på reklamer (dem du ser fra Google rundt omkring) samtidig med, at vi forhåbentlig sparer dig en masse penge - ja, så er vi glade.

Sælger I mine personlige informationer?
Nej. Vi er meget entusiastiske omkring at beskytte vores medlemmer fra nogen form for spamming eller reklame. læs vores anti-spam politik   læs vores private data politik

Hvor lang tid tager det at før jeg bliver betalt?
Udbetalingshastighed svinger fra butik til butik, men gennemsnittet er ca. 1 måned fra du har foretaget dit køb.

Hvordan modtager jeg mine penge?
Du kan vælge mellem at få udbetalt direkte til din bankkonto eller til en PayPal konto.