Support og beskyttelse til din computer

Skrevet d. 28-10-2014 - af

Chili Security banner

Chili Security er et nystartet dansk firma der både kan hjælpe dig med support ved computer problemer, samt at beskytte din computer mod virus.

De beskriver:

Chili Mac / PC Help
Du kan til enhver tid få løst dine Mac-problemer uden at skulle forstyrre venner og familie - og uden at skulle vente på, at de har tid til at hjælpe. Med et supportabonnement, kan du kontakte Chili Security og få hjælp med det samme. Uanset om du har problemer med din computer, printer, Java Update eller andet.

Chili Antivirus
Den uundværlige antivirus software, der beskytter mod virusangreb. Den bygger på en teknologi, prisbelønnet af AV-TEST for ”Best Protection” 3 år i træk samt ”Best Performance”, når det handler om systemhastighed. Utroligt nem at bruge, og sikrer din Mac med et enkelt klik.

Chili Internet Security
En prisbelønnet sikkerhedssoftware. Den bygger på en teknologi prisbelønnet af AV-TEST (The independent IT-Security Institute), der tre år i træk har kåret Chili Internet Security til ”Best Protection” samt ”Best Performance” for systemhastighed.

Vi kan lige nu give dig hele 60% i cashback på din bestilling - KLIK HER.

Vælger du betaling pr. måned, vil du kun få cashback for den første - så vi anbefaler dig at betale for 1-3 år på én gang.