Sådan virker PengeSparet.dk

Skrevet d. 26-01-2011 - af

Butikker og rabatter Alle rabataftaler fra de forskellige butikker, er hentet gennem vores leverandør, der lever af at tilbyde cashback aftaler til forskellige sites.
Køb med rabat For at optjene din rabat skal du logge ind på din bruger, finde den ønskede butik og klikke på linket i bunden.
Registreringen af dit køb og rabat kan tage fra få minutter til et par dage, hvilket varierer fra butik til butik. Efter registreringen kan din optjente rabat ses hvis du logger ind på din bruger.
Manglende registrering I nogle få tilfælde kan det ske at din handel og rabat ikke bliver registreret. Dette kan skyldes mange forskellige ting, som f.eks. lokale programmer på computeren der forhindrer registreringen i at ske, rabatter som i forvejen er tildelt fra butikken m.m.
Vi har mulighed for at sende en forespørgsel til vores udbyder om en manglende registrering, i håb om at få den registreret - men i sidste ende er det op til butikken om de vil lade den registrere. Udbetaling Penge udbetales til os sidst på hver måned.
Det er forskelligt hvilken procedure de forskellige butikker har for udbetaling, derfor kan nogle komme meget hurtigt og andre vente i længere tid.
Når vi har modtaget pengene for dit køb (status ændres til modtaget) har du mulighed for at få dem udbetalt, hvis du har indtastet kortoplysninger og beløbet er over dit ønsket minimumsbeløb.
/ PengeSparet teamet