Vi kan ikke registrere dit cashback når du har adblocker slået til.

Spar penge på bredbåndet

Skrevet d. 07-08-2012 - af

Internettet er nødvendigt for mange - da e-mailen lige skal tjekkes, eller man skal se sin bedste vens tur til Mallorca på Facebook eller lignende. Men vidste du at man kan spare penge ved at skifte til udbyder der passer ens behov meget bedre? Det kan man, da alt for mange betaler for et forbrug, som de slet ikke når at bruge, eller en hastighed de ikke har behov for.

Fx hvis du betaler 199 kr. om måneden for et mobilt bredbånds abonnement hos Telia med 10 GB data forbrug, men egentlig kun bruger 5 GB data om måneden og kunne nøjes med et abonnement hos Waoo til 77 kr. Så ved at skifte til Waoo, kan du altså spare over halvdelen om måneden.

Så det første du skal gøre er, at finde ud af hvilke behov du har. Skal det være mobilt bredbånd eller ADSL bredbånd? Hvilken hastighed har du brug, og hvis det mobilt bredbånd, hvor meget data har du brug for?

Det kan dog være en jungle at finde det optimale abonnement, da udbuddet, siden liberaliseringen på det danske marked, er vokset så ekstremt. Og man skal være opmærksom, da der ved visse udbydere er komplicerede priser og produktstrukturer.

Denne proces har hjemmesiden Billigste-Internet.dk dog gjort nemmere. De har sammenlignet og vurderet de forskellige bredbånds udbydere - både mobilt bredbånd og ADSL bredbånd - på forskellige kriterier, som fx pris, hastighed, mindste pris, data forbrug etc. Man skal dog huske på, at det billigste abonnement ikke altid er den bedste løsning, da dit valg også afhænger af andre kriterier, såsom hvilken hastighed du ønsker, hvor meget data forbrug du har brug for etc.

Er du stadig lidt i tvivl om hvilken udbyder du skal vælge, har de også en anmeldelse af alle udbyderne, hvor de bl.a. vurdere produktsortiment, hastighed, pris, dækning, kundeservice, Trustpilot score og meget andet.