Evans Cycles rabatter og tilbud

Hos Evans Cycles sparer du:4%
* Gældende for ægte sporede bestillinger som er placeret online.


kontant rabat hos Evans Cycles med vores cashbackservice:
Cashback rabat hos de største webbutikker.
Gratis profil lige nu
Saml alle dine besparelser
Udbetaling direkte til din bankkonto eller Paypal

Start med at spare penge nu


Evans Cycles siger om sig selv:
Den første butik blev oprindeligt kendt som FW Evans Cycles og blev placeret på Kennington Road i det sydøstlige London . Handel fra dette site i tredive år FW Evans Cycles opbygget et stærkt omdømme som en kvalitet cyklus butik og især opbygge sine egne rammer og cykler.

I 1925 blev virksomheden præsenteret med en sølvplade ved Cyklister Touring Club ( CTC ) for » Den største forbedring i cyklus design, konstruktion eller udstyr under år 1925 «. Prisen blev givet for design og lave omkostninger produktion af et baghjul frafald .

Forretningen blev til sidst købt af Joseph Smith i halvtredserne . På det tidspunkt butikken solgt en række af cykler og legetøj , i løbet af halvfjerdserne Joseph Smith rakte forretningen til sin søn Gary Smith, der vendte butikken til en specialist cyklus forhandler. Efter mere end 50 års handel på Kennington Road stedet kom op for udvikling, så butikken var flyttet til Waterloo på 77-79 The Cut , hvor butikken stadig handler i dag og fortsætter med at være en af ??de mest kendte butikker i London.

I løbet af halvfemserne , Gary arbejdede med Mike Rice, Croydon butikken franchise-ejer , for at bringe de andre franchise- butikker under kontrol af FW Evans Cycles (UK) Ltd løbet af denne tid Evans Cycles postordrekatalog blev lanceret , så Evans Cycles til levere en bredere vifte af produkter til et langt større publikum . Det krævede behov for en central distributionscenter , der blev etableret i Leatherhead , Surrey. Det faldt også sammen med væksten af ??en ny type detailhandel og Evans Cycles webstedet blev etableret .


Sport & Fritid
Få cashback og spar penge hos andre butikker i kategorien:
 
Mere information om Evans Cycles
Læs omtale og meninger om Evans Cycles på TrustPilot.dk
AJ Sport Apuls Backtee Billigebolde Billigepokaler
Blue tomato Bodyman Bodystore Bulk Powders ByButterfly
Chain Reaction Cycles Cykelexperten Cykelkraft Cykelpartner DanGuitar
E-bikes Ecoknitting - Økologisk garn Ecykelhjelm Fangfisk FC-Moto
Se mere i Sport & Fritid