Vi kan ikke registrere dit cashback når du har adblocker slået til.

Hvad er cashbackgebyret?

Da vi er en medlemsklub, er cashbackgebyret grundlæggende et administrationsbeløb som sørger for at vi kan blive ved med at spare dig penge. Modsat andre websites, så videregiver vi 100% af de indkomster vi modtager fra butikker, hvilket betyder at PengeSparet's cashback-satser generelt er dobbelt så store som andre steder. Alt vi beholder, for at give dig 100% udbetaling af det du optjener, er 50 kr. om året. Cashbackgebyret på 50 kroner skal aldrig indbetales, men trækkes kun når du har optjent nok til at dække det. Det trækkes årligt, baseret på din registreringsdato (og fratrækkes kun køb lavet efter denne dato). Det vil altid blive fratrukket fra de første 50 kroner, som du optjener i hvert år af dit medlemskab.

Eksempel 1

Peter opretter en gratis profil på PengeSparet, men køber aldrig noget via sitet. Han har aldrig optjent nogle penge igennem os, så der er ikke nogen saldo for os at trække vores 50 kr. fra. Peter kommer ikke af med noget til PengeSparet.

Eksempel 2a

Mette opretter en gratis profil på PengeSparet i november 2007, og optjener 1200 kr. i sin første måned. Ved hendes første udbetaling fratrækkes 50 kroner, og hun modtager 1150 kroner. Der fratrækkes ikke noget af PengeSparet resten af året (fra registreringsdatoen indtil november 2008).

Eksempel 2b

Mette bliver ved med at købe! I november 2008 køber Mette ikke noget via PengeSparet, men i december optjener hun endnu 850 kroner. PengeSparet fratrækker de første 50 kroner hun har optjent siden hendes november årsdag, hvilket giver Metter 800 kroner til udbetaling. Igen sker der ikke mere, før næste årsdag i november 2009.

Eksempel 3

Rasmus opretter en gratis profil i februar 2007. Mellem februar 2007 og februar 2008 optjener han kun 37 kroner. Da PengeSparet fratrækker de første 50 kroner optjent på et år, modtager han ingen penge. Men, i april 2008 starter Rasmus en online shopping tur der optjener ham 960 kroner på PengeSparet. Aktiviteterne (eller mangel på samme) i det første medlemsår har ikke indflydelse på det næste år, og PengeSparet fratrækker derfor kun 50 kroner som sædvanlig, hvilket giver Rasmus 910 kroner til udbetaling.